Untitled

Behöver du besöka en bilverkstad?

Mycket kan man göra själv när bilen börjar krångla, men inte allt! Det behöver inte endast handla om att du inte kan reparera skadan själv, utan att du faktiskt inte har tid eller ork. Då kan det vara bra att besöka en kompetent bilverkstad som ordnar det som är fel. Det är även bra att veta var bra verkstäder ligger, när det är dags för besiktning eller byte av vinterdäck/sommardäck. Verkstäder idag har stor kompetens inom flera områden när det gäller flera olika sorters bilar och märken, vilket gör att de kan bistå dig med det mesta!

En bilverkstad som kan vara behjälplig både med bilreparationer och bilservice är www.tectylstockholm.se. De har lång erfarenhet inom området och är med i SFVF (Sveriges fordonverkstäders förening). Med inköp från både Mekonomen, Bilia, BMW och leverantörer med begagnade delar kan de tillhandahålla dig som bilägare med originaldelar likväl som andrahand. Det är viktigt att ha koll på sin bil och serva den när det behövs, man bör följa det serviceschema som finns och de rekommendationer som ges för just din bil. Sköter man om sin bil håller den också längre! Det är både ekonomiskt fördelaktigt likväl som estetiskt och funktionellt att vårda bilen väl.

Men vad kostar det? Det beror på vilken form av reparation och service som behövs. Man kan begära en offert i förhand och få ett uppskattat pris på det man behöver hjälp med. Prisförslagen levereras snabbt och du får då en bra uppfattning om läget utan att behöva vänta länge. Antingen kan du begära en offert via ett webbformulär, mejla eller ringa. Beroende på vad som passar dig bäst! Det är inte alltid att man hinner ringa när man sitter på jobbet och då kan det vara smidigt att fylla i ett webbformulär eller skicka iväg ett mejl. Alla priser som anges i offerterna är inklusive moms och gäller den arbets- och materialkostnad som blir.

De flesta bilmärken kan få bilservice, förutom amerikanska bilar. Byte av bromsbelägg och bromsskivor, däckbyte eller rostlagning kan verkstaden fixa. Stor erfarenhet och kompetens tillsammans med bra priser och bra service ger dig rätt förutsättningar för dig och din bil!